Pesak, vesele boje, daske za surfovanje, kupaći kostimi, samo je miris mora falio da bi posetioci stekli potpuni utisak da su negde na plaži uz Karipsko more. Hilfingerova poslednja kolekcija urađena je upravo u čast kulture Kalifornijske obale.

Tirkiz, koralna, mornarsko plava dali su svežinu kolekciji koja je obuhvatala sve od kupaćih kostima do pantalona, kaputa i haljina. Klasične polo majice upotpunjene su šarenim Hawaii floral printom, dajući im novu modernu dimenziju. High – tech materijali korišćeni na majicama ala čuvari plaže i kupaćim kostimima doprineli su živosti u kombinaciji sa odelima efektnih boja. Haljine inspirisane ronilačkim odelima urađene su u koži a detalji koji privlače pažnju predstavljaju rajsferšlusi u neonskim bojama duž celih leđa. Ovi rajsferšlusi pojavljuju se i na pantalonama gde su uglavnom do pola otkopčani otkrivajući kožu.

Prateći aktuelne trendova Hilfiger je prikazao i nekoliko sportskih džempera i dukserica, kao i košulje i pantalone military boja, kojima je zaokružio čitavu kolekciju.

Tekst: Katarina Pavlović

Tommy Hilfiger je poslednjom kolekcijom uspeo da stvori efekat mora u sred New York-a...