Reviju je otvorio model obučen u stilu šezdesetih - svileni kombinezon sa op art psihodeličnim printom, koji je Marc nazvao "radio talasi". Stilizovana kosa modela je bila "zakačena" maramama oko vrata, dok je kod muških modela, marama, slobodno padala iz džepova.

Kompletnu kolekciju u kojoj je dominirao boyish kroj i pastelna paleta, Marc je stilizovao uz pomoć metalik i belih patika koje su bile još jedan detalj "slobode" na pisti!

Dozu svetlucavih materijala od lureksa preko satena, Marc je upario s geometrijskim crno-belim printom koji je aplicirao na atraktivne bluze, šortseve, odela, kapute i kombinezone, ali i sportske modele poput haljina u stilu čirlidersica i jakni koje su podsećale na one koje nose NBA igrači.

Pored geometrije, najupečatljiviji detalj su bile srebrne i crne zvezde koje je Jacobs posuo po kreacijam, što je odavalo utisak da se nalazimo u TV spotu iz sredine osamdesetih.

Oslanjajući se na period 80-ih kada je odeća bila jednostavna, lagana i oslobođena bilo kakvih isključivih pravila, Marc je osmislio kolekciju u kojoj su dominirale marame, pidžama modeli, geometrijski printovi i pastelne, nenametljive boje.