Tom Ford koji se oprobao i kao filmski režiser, zna da pripoveda neverovatne modne priče. U novoj kolekciji Tom nam je predstavio armiju provokativnih seksi modela u kojoj je dominirala mini forma, koža, crna boja i disco, svetlucave haljine.  

Reviju je otvorio kožni blok izrazito ukrojenih modela u toploj, medno-smeđoj boji uparenih sa širokim jaknama s oblim linijama ramena, za kojom su na pistu izašli modeli u mini prozirnim haljinama od tila i kože sa zanimljivim dijagonalnim umreženim prorezima.

Nekoliko elegantnih crnih odela smirilo je "strasti" da bi nas Tom opet oduševio sa zavodljivim mini svetlucavim haljinama (crvena omiljena!) koje je zaokružio blistavi kombinezon u kojem kao da se oslikavala neka Klimt slika. Toksična divota.

Glavni detalji su bili svakako svetlucavi momenti, zaobljena ramena, topla koža i delikatna čipka. Ova kolekcija je svakako bila dihotomija koja prati svo vreme Toma Forda—komercijalna strana s jedne, lascivna popustljivost svom pojmu mode s druge.

U novoj kolekciji Tom nam je predstavio armiju provokativnih seksi modela u kojoj je dominirala mini forma, koža, crna boja i disco, svetlucave haljine.