Inspirisana letom i laganim tkaninama koje slobodno padaju oko tela, Stella je uspela da prikaže više nego energičnu odu ženstvenosti, u romantičnom stilu, većem nego što smo navikli da vidimo kod nje, ali opet modernom i sa stavom!

Reviju je otvorila čarobna Miranda Kerr u otmenoj teget sporty tunici s pantalonama, za kojom su pistom prošetale najbolje manekenke današnjice: Cara Delevingne i Joan Smalls, koje su zajedno s Mirandom zatvorile reviju u glamuroznim, čipkanim slip haljinama.

"Stvarno sam želela da ovoj kolekciji pristupim iskreno pa smo dekonstruisali siluetu ka više slim liniji tela. Svaka kreacija je dobila neku vrstu suptilnih 'prozora' uz pomoć delikatnih, mekih tkanina koje nisu samo 'obukle' ženu, već su joj u poptunosti odgovarale."

I takav jeste bio dojam, svaka kreacija iako je bila lepršava, komotna izgledala je na modelima smerno, na moment vrlo seksi: fluidne tunika haljine, prozirne suknje niskog struka, krem, svileno, seksi odelo, bomber jakne, zakopčane do vrata u šifonu s krokodilskim printom ili u sjajnom žakardu uparena s pantalonama visokog struka.

Topla breskva, cigla, teget i krem dominirale su kolekcijom ne dozvoljavajući paleti da ode too much u girly, dok smo od formi videli suknje u A formi oslikane u svetlucavi, print belih rada…

"Koju god Stellinu kreaciju da nosite – bila to njena haljina ili sportski kombinezon za trčanje na traci, osetićete se elegantno bez potrebe za nekim dodatnim sređivanjem," rekla je Cara nakon revije.

"Želim svaki komad da odnesem kući. Sve je tako chic, a opet nosivo," dodala je Miranda. 

Opuštena, lagana odeća u kojoj se svaka žena oseća prijatno, udobno, a opet moderno i u trendu. To je htela Stella da postigne, i uspela je!