“I DON'T pop molly, I rock Tom Ford, International bring back the Concorde, numbers don’t lie, check the scoreboard…” rime Jay Z-ja u njegovoj hit pesmi Tom Ford bile su sjajan intro za seksi modele kakve samo Tom može da osmisli.

Ovo je bio Tom u svom prepoznatljivom obliku: leopard print, uske crne pantalone, pencil suknje, moćni kostimi od kože u zagasito bordo boji i bundice u jarkim bojama....

Reviju je otvorio moćan look: crna, pliš tunika-haljina dužine do malo iznad kolena u paru s dubokim, crnim čizmama od kravlje kože.  

Tom ipak nije ponudio wow momenat kao što je znao u prethodnim kolekcijama, očito u želji da predstavi kompaktniju i nosiviju priču. S druge strane bilo je modela koje ne sumnjamo da će trendi devojke s obe strane okeana nositi, kao što je zlatna jakna od krzna lisice s ljubičastim rukavima, moćne bele bundice i haljine u formi dresa sa šljokicama, brojem i imenom Tom Ford na prednjoj strani..  

Tomova žena je glamurozna, casual.

Leopard print, uske crne pantalone, pencil suknje, moćni kostimi od kože u zagasito bordo boji i bunde u jarkim bojama.... Tom u svom prepoznatljivom i sjajnom obliku!