Ulyana Sergeenko je svoju reviju startovala zvukom benga koji je najavio eksplozivnu reviju, u kojoj je Ulyana odlučila da odstupi od svog uobičajnog stila ruske bajke.

Na pistu je zakoračila seksi, lakovana koža, providan til, svetlucava svila, crno-belo krzno, baršunasti pliš..., demonstrirajući koliko se slavna Ruskinja dobro snalazi u kreiraju modela od različitih materijala.

U bekjstejdžu, Sergeenko i njen poslovni partner Frol Burimsky stigli su da prokomentarišu i trenutnu situaciju u Ukrajini, izjavljujući da je Ulyana inspiraciju potražila u istoriji regije i prvih 25 godina dvedesetog veka, kada je carstvo ustupilo mesto SSSR.

Videli smo jednu raskošnu kolekciju elegantnih slip haljina, svilenih, dugačkih kaputa uz telo s krzneninom kragnom, oversize kombinezona, plišanih haljina nalik masivnim kaputima, i mini, čipkanih haljina u stilu "francuske sobarice".

Dominantna uloga je pripala vunenim džemperima od mohar vune, inspirisanim slikama Kazimira Malevicha, i tipičnim Ulyana Sergeenko uzanim haljinama do članka, nalik haute couture negližeima. Detalji su bili više nego suptilni i diskretni. Skoro na svakom modelu provukao se u vidu veza snop pšenice, jedan od ključnih simbola Rusije. 

Bila je ovo jedna malo drugačija i mračnija Ulyana, ali opet impresivna i originalna...