Nakon 5 dana Fashion week-a, naučili smo već nekoliko stvari: da je crno-bela kombinacija nova crna, da će crop top biti i narednog leta u modi i da sportski, normcore vajb još uvek dominira kao jedna od glavnih inspiracija velikog broja dizajnera. I da. Sledeće sezone obavezno pantalone, haljine, džempere stilizujte uz pomoć kaiševa. Kaiš je glavni aksesoar narednog leta. Tako nam bar poručuju dizajneri.

Najnovija kolekcija s potpisom Donne Karan je gornjoj listi dodala još neke detalje koji nam se itekako sviđaju. Naime, nabori se vraćaju takođe u modu (dominirale su haljine pune nabora, slojeva), rese se sa torbi sele na haljine (za oko su nam zapale savršene pensil suknje od printa, resa i detalja u vidu pletenih mrežica), šeširi ala Pharell (neobični, prilično masivni šeširi nalik okrenutim loncima i bocama) mogu da budu odlična nadogradnja svakog izdanja i džepovi na suknjama su must have.

Bila je ovo više nego odlična revija u kojoj je u fokusu bilo telo žene (crop topovi i pantalone light motiv revije), njena seksepilnost ali i damska ležernost koju su najbolje iznele Karlie Kloss i Kendall Jenner koja radi punom parom na tekućoj nedelji mode.

Donna nam poručuje da se spremimo za crno-belo leto, šešire ala Pharell i lepršave nabore.