Možda ove sezone od njega nismo čuli satirične i provokativne izjave, ali zato je u domenu mode ostao veran svom stilu, kao i navici da od svoje revije (ooops Chanelove) napravi pravi show o kome će se mediji raspisati a Instagram poludeti! Nakon prošlosezonskog feminističkog marša i prethodnog Supermarketa, Kajzer Karl je odlučio da nas u srcu Pariza odvede u jednu luksuznu poslastičarnicu i servira nam u njoj najnovije jesenje "poslastice" s potpisom francuske kuće. 

Naime, za potrebe revije, Karl je hotelski atrijum Grand Palaisa pretvorio u ambijent jedne tipične pariske poslastičarnice (Braserie Gabrielle), dok je za glavne zvezde revije izabrao miljenice, Caru Delevingne i Kendall Jenner. 

Modeli su na pistu, odnosno u bistro kafea ušetali kroz rotirajuća vrata. Nonšalancija je bila zaštitni znak svakog hoda. Devojke su obučene u luksuzne tvid kostime, bomber kožne jakne i haljine ukrašene raznim aplikacijama koračale ležerno. Neka je samo napravila krug, dok su neke po zamisli sele na barske stolice i brbljale sa konobarima, glumeći da naručuju kroasane i kapućina. Publika je sedela za stolicama u redovima pateći s pažnjom kompletan show u režiji najvećeg vizionara modnog sveta. Devojke su bile toliko opuštene da su u jednom momentu izvadile telefone iz svojih Chanel torbica i slikale se za Instagram, Snapshat. 

Glavni potpis linije bio je, naravno, nezaobilazni tvid koji je na sebi nosio geometrijske uzorke prošarane bogatim rasponom boja, dok je mekši i mladalačkiji deo bio rezervisan za seriju lepršavih haljina crne boje od šifona, s delikatnim kopčanjem do struka. 

Kako da ne volite ovog čoveka? Genije!