Provokativno, moćno i seksi... Donatella Versace ne odstupa od svoje (Versace) prepoznatljive estetike koja je njenom bratu, Gianniju Versaceu i donela popularnost početkom devedesetih.

I najnoviju kolekciju Spring 2016 Couture Donatella je koncipirala oko snažne, samouverene žene koja nosi seksi, moćna odela, ovoga puta nekako osvežena sportskim vajbom, kanapima i prorezima, ali i lepršave, izazovne haljine koje slobodno "plešu" oko ženskog tela... 

U prvim redovima nisu bile samo zvezde koje obožavaju Versace kreacije ( Rita Ora), već i Donatelline kolege poput Alexandera Wanga, Rafa Simmonsa i Anthonyja Vaccarella koje su došle da pruže podršku svojoj prijateljici i koleginici.

Reviju je otvorilo novo lice modeling scene, Yasmin Wijnaldum, dok je krešendo na kraju pripao Gigi Hadid i Maricarli Boscono. Prvi deo kolekcije su obeležile bele kreacije s prorezima i šlicevima, ali i neon detaljima koji su poslužili kao sjajan akcenat na seksepilnim haljinama. Pažnju su nam tada privukle i spektakularne, svetlucave sandale koje su izgledale kao stvorene za neku modernu Pepeljugu.

foto: Donatella Versace (Instagram)

Negde na sredini revije, dah je svima oduzela izazovna pojava Rosie Huntington-Whiteley koja se pojavila u jednostvanoj plavoj haljini na preklop, dubokog šlica kojom je naglasila svoju seksi liniju.   

foto: Imaxtree

Da li moramo da napomenemo kako je Donatella po običaju okupila trenutno najseksepilnije i najzgodnije manekenke na svetu?! Pored Rosie, Gigi i Mariacarle, na pisti smo sinoć videli i Natashu Poly, Laru Stone, Behati Prinsloo, Juliju Stegner i Irinu Shayk.

foto: Imaxtree

Za seksi make-up se pobrinula Pat MacGrath koja je manekenke stilizovala u prepoznatljiv Versace beauty look - natapirana, seksi valovita i divlja kosa, smokey eye sa svetlucavim prahom. Just fabilous!

foto: Donatella Versace ( Instagram) 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Jarke boje, moćni deseni, prorezi i defile najzgodnijih modela na svetu. Versace je uspeo da na jedna spektakularan način otvori novo izdanje Visoke mode u Parizu!!