Iako je svoju najnoviju kolekciju prikazala na godišnjicu od tragičnog 11. septembra, i to baš u vreme kada je cela Amerika odavala poštu nastradalim u napadu na Bliznakinje, Victoria se ponela kao pravi profesionalac.

Njena revija je počela minutom ćutanja, nakon čega je na pistu zakoračila prva manekenka odevena u eteričnu, plišanu haljinu snežno bele boje koja nas je uvela u kolekciju nosivih, ženstvenih, laganih komada s dozom androgenog.   

Beckham je još jednom dokazala da voli haljine, mahom ravnog kroja koje predstavljaju miks glamuroznog i praktičnog, kako u teksturi, tako i boji, materijalu. Ovoga puta Vic se poigrala krojem, sečući haljine na neobičnim mestima, stvarajući zanimljive uglove, asimetriju koja je osvežila klasične modele A kroja..

Izbor materijala je bio možda neočekivan, s obzirom da je birala baršunast pliš, zatim malo grublji pamuk, platno u krem, ljubičastoj, cigla i drečavo narandžastoj boji. 

Od detalja najveću pažnju su nam privukle mini torbe od meke kože koje su kompletnim izdanjima dale jednu otmenost. Za senzualnost se pobrinuo kroj gornjeg dela koji je podsetio na svilenkaste grudnjake koje je Victorija kombinovala sa haljinama, ležernim, oversize jaknama i širokim pantalonama. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Još jedan trijumf nama drage Victorije...