Trenutno se nalazimo u jednoj od najradosnijih nedelja u godini - Cruise nedelji koju iznova iščekujemo svake godine. Ona je više od prolaznih trenutaka - podsetnik na mediteranske odmore koji su prošli i koji tek dolaze.

Krstarenje je uvek nudilo oblik eskapizma. Iskustvo i osećanje za kojim u ovo vreme žudimo. Dok se naš um prirodno okreće belom pesku i moru, Cruise 22 za Louis Vuitton predstavlja nam novu čežnju za dalekim mestima.

Kao što je i uobičajeno u svetu kreativnog direktora ovog brenda Nicolasa Ghesquièrea, nikada ništa nije kao što očekujete – što potvrđuje Cruise 22. Za odredište druge po redu Cruise kolekcije ovog brenda, Ghesquière je odabrao Axe Majeur, park skulptura izvan Pariza koji je osmislio pokojni izraelski umetnik za zaštitu životne sredine Dani Karavan. Lokacija koja se po veličini poklapa sa kolekcijom, predstavlja dizajnerovu fascinaciju naučnom fantastikom i svemirom. Ona je beleška o dizajnu koja je postala sinonim za Ghesquièrovu interpretaciju eskapizma.

Neobičnim pristupom dizajner je postigao krajnje nesvakidašnju atmosferu: spojili su se priroda, prostor i vreme kako bi se stvorio konceptualan i živopisan prikaz koji u odeću za odmor unosi moćan, gotovo militaristički vajb. Padobranski krojevi sukanja, postavljeno šivenje koje podseća na skafandere i čizme za astronaute. Tu su i printovi koji deluju nadmoćno - košarkaški tereni i moteli nalaze se između vanzemaljskih pejzaža na živopisnim haljinama.

"Ovo je kolekcija ponosnih, pozitivnih pogleda koji idu ravnom i sigurnom putanjom. Oni su slika harmonije u okruženju koje je tako blizu, a opet tako daleko, bez granica i otvoreno za avanture", kaže luksuzna kuća.

Louis Vuitton Cruise 22 revija je dobrodošao podsetnik da je najvredniji životni pasoš - stvaranje. Sloboda koja je onostrana, bezvremena i beskrajna.

U galeriji pogledajte najbolje kreacije.

Letnji raj je pred vama.