Ove godine, Alexander Wang je proslavio deset godina postojanja brenda tako što je napravio specijalnu capsule kolekciju koja je sačinjena od njegovih najpopularnijih komada. 

Pored ove kolekcije, Wang je odlučio da nakon brojnih saradnji lansira svoju prvu kolekciju nakita kojom bi dodatno proslavio desetogodišnjicu od osnivanja brenda!

Doduše, prvi pogled na kolekciju nakita sa potpisom Wanga videli smo na pisti, u okviru nove modne kolekcije za proleće/ leto 2016.

Nakit poznatog dizajnera savršeno odražava sofisticiranu uličnu modu, a očito je da glavnu Alexanderovu inspiraciju predstavlja biciklistički lanac, napravljen od mesinga, paladijuma i zlata. 

Kolekcija obuhvata ogrlice, cuff narukvice i minđuše koje su pozlaćene 24 karatnim zlatom, a sastoje se od krupnih karika koje se nadovezuju jedna na drugu.

"Uvek sam želeo da radim nakit, ali nikada nisam osetio da je pravo vreme. Uvek sam bio prezazuzet drugim stvarima", rekao je Wang. 

Nakit je konačno dostupan na tržištu, i to na zvaničnom sajtu kreatora alexanderwang.com i u svim vodećim prodavnicama, dok će se u martu 2016. pojaviti i na online sajtovima za kupovinu, Net-a-porteru, Joyce HK i Mytheresa.com.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija