Karl Lagerfeld je osmislio foto i video kampanju za najnoviju Chanel torbu koja nosi naziv po slavnoj francuskoj dizajnerki, iz četiri dela. Za potrebe kampanje angažovano je tačno 4 celebrity lica među kojima su aktuelni Chanel ambasadori - Cara Delevingne, Kristen Stewart, Caroline de Maigret i Pharrell Williams.  

Četiri trejlera će uskoro biti premijerno puštena na društvene mreže brenda kao teaser, odnosno najava kratkih filmova koji najavljuju lansiranje najiščekivanije torbe sezone. Pogađate, zvezde tih filmova su upravo Cara, Kristen, Caroline i Pharrell. 

Za video sa Kristen Stewart, angažovan je australijski režiser Daniel Askill koji je osmislio video u kom je u fokusu mračan, sablasno prazan oronuo stan u koji panično ulazi mlada glumica. Britansku manekenku Caru Delevingne japanski režiser Shishi Yamazaki je "provukao" kroz grafiku napravivši od njen urbanu pop junakinju iz atraktivnog crtanog filma.

Ispred objektiva Oliviera Assayasa stala je francuska ikona Caroline de Maigret koja je u razigranom crno-belom filmu prenela duh i energiju prave Parižanke, šetkajući se po tipičnom Haussmannian apartmanu. Američkog muzičara Pharrella snimao je Antoine Carlier, u praznoj koncertnoj hali.

U svakom prostoru, prisutna je aura Gabrielle Chanel. Ispratite trejlere od 15. marta do 3. aprila na Chanel profilima po društvenim mrežama, dok će kratki filmovi biti premijerno pušteni tek 10. aprila.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/