U moru moderne tehnologije i sa konstantnom potrebom za dokazivanjem ili praćenjem (tuđih) nametnutih ideja, osveženje je biti svoj i neopterećen. Biti stabilan, istrajan i slobodan je luksuz novog doba.

Upravo je takva Ines atelier žena. Ona se ne trudi da se ikome svidi; ostaje verna sebi i svom senzibilitetu, senzualna, sofisticirana a opet moderna i praktična. Na kraju dana, luksuz nije nešto što je skupo, već ono što je retko.

Kolekcija Eclipse blossom za sezonu AW 17  nastala je s namerom da se otkrije esencija ženstvenosti a žena predstavi kao najluksuznija verzija sebe. Akcenat je na njenoj eleganciji i sofisticiranosti, ne zanemarujući pri tom i njenu “divlju” stranu – njenu nesputanost i slobodan duh. Posebna pažnja posvećena je upotrebi raskošnog printa, koji kao kategorija poredstavlja jednu od najupečatljivijih karakteristika brenda. Egzotični cvetni motiv ima za ulogu da simbolizuje  beskrajnu lepotu i gracioznost kao najviše vrednosti kojima se stremi.

Veštim kombinovanjem sa prugama i grafičkim elementima, stvoren je utisak dinamike i modernog vibe-a koji nam diktira savremeni život i okruženje.

Prateći početnu inspiraciju, paleta boja i odabir tkanina vršeni su sa željom da se dočara zagonetnost i mističnost, kroz specifične “senke” i neočekivane prelaze. Nezaobilazna svila, suede koža, pliševi i džins, uz dodatak metalnih detalja u ružičastoj pozlati, materijalizovali su ideal savremene ženstvenosti.

Pogledajte u galeriji kompletan lookbook >>>

art direction & style : Lara Milanović / foto: Marko Vulević / šminka: Mina Abramović / kosa: Đuka Đurđica Ivanović / model : Vanja Model Scouting Office / jewelry : Dunasab Studio X INES atelier / cipele: DISTANTE / assistent : Marko Ivkovic

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Ako je suditi prema kreatorki, ovo je njen najbolji lookbook do sada!