U modnom okviru ovog puta, nismo se bazirali na velike modne kuće već ne male autore koje je otkrila Leandra Medine putem svog bloga Man Repeller. Leandra inače strastveni fan aksesoara već neko vreme plasira priču da je u svakom outfitu najbitniji detalj kojim ćete začiniti look.

Nije važno da li je to svilena marama oko zgloba, statement viseće minđuše, kapa ili broš, ali detalji su tu koji prave razliku. Posebno danas kada nas je okupirala copy-paste moda koju serviraju low i high street brendovi. 

Evo koje profile treba da zapratite ako volite malo neobičan nakit. 

1. Nina Kastens

Za one koji vole sveden nakin u bojama zlata i srebra sa malim bisernim intervencijama! Lančići sa privescima u obliku stilizovane glave ili životinja možete nabaviti po ceni od 100 dolara. 

2. Jessica Winzelberg

Trobojne viseće minđuše, kružni kamenčići na lančićima - svi koji su ljubitelji boja i upečatljivog nakita, sigurno će se inspirisati ovim profilom. 

3. Tohum Design

Nakit je inspirisan prirodom, morem, drvećem, palmama i izraženi su kroz metale i prozirno kamenje ostavljajući WOW efekat. 

4. George Keburia

Ako volite naočare, ovakav aksesesoar ćete poželeti da imate. Inspirisane su pop kulturom, David Bowiem i jarkim bojama, a već su ih nosile poznate ličnosti kao što je Kourtney Kardashian. 

5. Couture Des Iles

Eko-friendly torbe ručno su rađene i nezaobilazni su detalj tokom leta. 

6. Roxanne Assoulin

Ova dizajnerka je definitivno Leandrina miljenica i sigurni smo da je to zbog svetlucavog nakita, jarkih boja kao što su pink, rojal plava, ljubičasta. Narukvice su definitivno i naš favorit. 

Na sledećoj strani pogledajte kako Leandra Medine kombinuje svoje omiljene aksesoare. 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/