Naravno, espadrile! Ne samo da su super udobne i da se odlično dopunjuju uz praktično svaki letnji outfit, a posebno komade od lana i pamuka, već su sada u jeku popularnosti dobile i različite varijacije.

Leandra Medine sa bloga Man Repeller, kao i Lucy Williams sa bloga Fashion Me Now, već nekoliko leta unazad nose svoje najlepše espadrile u najrazličitijim kombinacijama. A, to od trenutka kada je živa u termometru prešla 25 podeok, čine i brojne druge trendseterke.

Tako da je zvanično, ova letnja obuća tokom letnjih meseci nije rezervisana samo za špansku obalu, niti morske predele. Espadrile su sa punim pravom ušetale u kancelarije tokom radnih dana i disko klubove tokom vikenda.

A da je u putanju ozbiljan igrač u svetu obuće, najbolje govori činjenica da su i velika dizajnerska imena u ovosezonsku letnju kolekciju uvrstila espadrile kao vodeći statemant detalj. Ovo je samo deo najaktuelnije modne ponude, koja podrazumeva fantastičnu varijaciju na temu klasičnih espadrila, ali i raznolikost modela koji se mogu uklopiti i najzahtevnije stajlinge.

foto: Promo/Boohoo

foto: Promo/Castañer Jean

foto: Promo/Chloé

foto: Promo/Gucci

foto: Promo/Es Par Ta Cintas Alt

foto: Promo/Topshop Williams

foto: Promo/Aquazzura 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/