Za ljubitelje serije "Sex and the City" i posle dvadeset godina od prikazivanja prve epizode, sve što je vezano za ovo televizijsko ostvarenje, sve ih zanima - na kojim projektima rade glavni glumici, da li će se snimati treći nastavak filma i jesu li se SJP i Kim pomirile?

Naravno, modne magazine posebno zanima onaj aspekt koji seriju spaja sa tim famoznim fashion svetom. Carrie, Samantha, Miranda i Charlotte zahvaljući kostimografu Patriciji Field su izgledale skoro uvek besprekorno i veoma inspirativno.

Nismo mogli, a da se ne zapitamo - šta bi danas obukle zvezde kultne serije i čije modele bi najradije ponele. 

1. Carrie - Off White i Jacquemus

Kolumnistikinja i IT devojka bi sada sigurno pomerila svoj fokus na zanimljive nove brendove kao što su Off-White i Jacquemus. Vajb koji pružaju obe marke je definitivno savremen, sa modernim formama i trendi bojama: belom, krem, bojom peska, maslinasto zelena. 

2. Samanta - Gucci i Versace

Najduhovitiji lik u seriji sigurno bi nastavio u takvom maniru i po pitanju mode. Na umu uvek imamo komade Gucci brenda, koji kao da su stvoreni za nju - animal dezeni, svetlucave haljine, zlatni, statement nakit. I naravno Versace seksepil projektovan kroz mini, zavodljivu haljinu!

Čije modele bi danas nosile junakinje iz serije "Sex and the City"
Description: Gucci Milan Fashion Week Spring Summer 2018 Milan September 2017 Software:Adobe Photoshop CC (Macintosh) Created: 2017:09:20 17:54:08

3. Miranda - Altuzarra i Marni

Za cvenokosu pravnicu i majku dečaka, kostimografkinja je birala najčešće odela klasičnog kroja. Danas mi za nju biramo Altuzarrine kreacije - komade naglašenih ramena. U obzir dolaze suknje i šire pantalone, ali i maksi haljine ravnog kroja. Obavezno su kombinacije oplemenjene masivnijim torbama i visokim potpeticama.Marni je drugi stilski pik za Mirandu idealan za večernje izlaske sa mnogo koktela i girls smeha. 

Čije modele bi danas nosile junakinje iz serije "Sex and the City"
Author: x Copyright: xxxx Description: Altuzarra _ ready to wear spring summer 2018; PARIS fashion week september2017 Software:Adobe Photoshop CS5 Macintosh Created: 2017:10:01 09:08:16

4. Charlotte - Chanel i Carolina Herrera

Što se tiče simpatiče Charlotte, nju bismo i dalje voleli da vidimo u kreacijama Caroline Herrere, u nežnim i ženstvenim haljinama i kompletima, jarkih boja. Ali takođe, i u neprevaziđenom Chanelu, posebno u kombinacijama od tvida.  

Čije modele bi danas nosile junakinje iz serije "Sex and the City"

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/