Bilo da je braon ili crna, kožu ostavite za hladnije dane i jesenju i zimsku sezonu, jer izbor letnjih tašni nikada nije bio veći, a ni praktičniji.

Ono što nam se posebno dopada jeste činjenica da su se ovakvi modeli torbi našli u isto vreme u dizajnerskim, ali i u high street kolekcijama, a vidna razlika ne postoji. 

Najpopularniji modeli i dalje su oni napravljeni od prirodnih materijala,, kao što je slama i rafija, pogodni za celodnevan stajling, od izlaska, preko posla, pa sve do odlaska na plažu.

Trendseterke su ovaj trend naravno uveliko apsolvirale, a ovako ih stilizuju:

Torbe od perlica

Za popularnost ovih krajnje ženstvenih torbica kriv je londonski brend Shrimps koji ih je prvi izbacio, ali, očekivano, usledile su i brojne high-street kopije. Pomalo kičaste, načinjene kompletno od perlica, ovakve torbice podižu svaki outfit i s razlogom su trenutno izuzetno popularne.

Mrežaste torbe

Bitno je samo da su urađene od mreže, a na vama je da odlučite hoćete li odabrati ležerniji, veći model koji možete nositi na plažu, ali i tokom dana, ili pak neku elegantniju varijantu za večernje izlaske.

Clutch torbice s ručkom

Ako volite minimalistički stil, onda će vas najviše oduševiti trend nešto većih clutch torbica s takozvanom slip ručkom koja je ugrađena u torbicu. Jednostavnog oblika i obično u neutralnim bojama, ove torbice biće u savršenom kontrastu s vašim lepršavim letnjim haljinama i suknjama, a u njih stane baš sve što vam treba.

Okrugla torba

Ovaj prolećni trend očekivano se nastavlja i tokom leta. Okrugle pletene torbice poslednjih meseci dominiraju Instagramom, a nekako imamo osećaj da ćemo ih tokom leta viđati samo još češće. Ako bismo ijednu od navedenih torbi za ovo lrto izdvojili kao top trend, to bi definitivno bila ova.

Pletena torba

Još jedan trend koji je bio popularan već na proleće, iako odiše letom. Pletene torbe koje mogu izgledati kao cegeri ili korpe više nisu rezervisane samo za plažu i možete ih nositi tokom celog leta.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/