Sezona čizama zvanično je počela s prvom naznakom zime kada više nije bilo izvodljivo da izađemo na ulice u sandalama i platnenim patikama. I kako to uvek biva, novi modeli čizama zaokupili su našu pažnju dok smo skrolovali po feedu i street style izveštajima. 

Iako se nekoliko modela izdvojilo, jedan je toliko dominirao da nije postojala dama koja ga bar jednom nije ispomovisala na svom Instagramu ili FW izdanju koje je završeno još u septembru.

U pitanju su statement, duboke metalik čizme s efektom izgužvane kože koje izgledaju kao najskuplji model koji ste videli ikad.

Ako ste mislili da iza njih stoji Saint Laurent ili Louis Vuitton, prevarili ste se.

Ne, iza njih stoji najslavnija francuska kuća CHANEL koja je uspela da pobedi na tržištu čizama one koji su do sada tu suvereno vladali.

Ovaj model je toliko upečatljiv i efektan da ne traži apsolutno nikakvu nadogradnju, ali najbolje ide uz duži, crni blejzer i belu strukiranu, a opet dužu košulju. Ili na crnu mini haljinu.

Kao u režiji stylish Grkinje koja stoji iza profila @styleheroine.

Ali ona nije jedina koja nije mogla da živi bez Chanel modela...

Priredila: Ana Dodig

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/