Možda vam je promaklo, ali prelepa španska diva i zvezda filma Everybody knows nova je Chanel IT devojka.

Oskarovka i supruga Javiera Bardema pre tri meseca lansirana je u novu ambasadorku francuske kuće.

Ovo "imenovanje" po difoltu znači i snimanje kampanja za renomiranu francusku marku koju već decenijama kreativno vodi Karl Lagerfeld. Cruz koja je zvanično lice kampanje "Cruise" za potrebe promovisanja snimila je foto-kampanju, kao i crno-beli video kojim je "dirigovao" upravo Veliki Karl. 

Na ovaj način Penelope se i službeno pridružila koleginicama Margot Roobie, Keiri Knightley, Nicole Kidman, Kristen Stewart, Lily-Rose Depp i drugim celebrity damama koje su s ponosom predstavljale ovu francusku kuću do sada.

U crno-belom video snimku i na promo fotografijama Penelope je stilizovana u Chanel komade poput beretke, beličastog bukle blejzera dužeg kroja sa bisernim dugmadima, zatim pulovera na kome je izvezena poruka La Pausa sa istaknutim logotipom brenda.

Njena ljupkost i ležerna priroda oduševili su sve, a da je dobra atmosfera vladala tokom celog filma dokaz je kompletan video u kome je cela ekipa raspoložena i nasmejana.

Pogledajte i video koji prati kampanju:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/