Kada je u pitanju obuća koja će biti u trendu u 2019. godini, reč koja je najbolje opisuje jeste što luđe, to bolje.

Na praktično svakoj reviji za sezonu proleće/leto 2019., imali smo priliku da vidimo vrlo hrabre modele i maksimalistički izraz dizajnera (poput detalja u vidu perja, kristala i dramatičnih silueta).

Većina ovih modela izgleda poput idealnih party cipela za prazničnu sezonu, iako su zapravo u pitanju cipele i sandale koje su namenjene za prolećnu i letnju sezonu.

Što znači da nikako ne treba čekati početak sezone koju su dizajneri namenili ovim modelima, već da se svog para možete dočepati mnogo pre svih i biti u trendu čitave godine!

Vodeći trend u 2019. godini, kada je u pitanju striktno letnja sezona, svakako su sandale sa kockastim prednjim delom (inpirisane naravno trendom koji je harao pre dve decenije).

U pitanju je model koji su tokom letnje sezone u 2018. neka od imena čuvenih trendseterki već prošetale.

Dok posebno mesto na ovoj listi zauzimaju baletanke i njihov veliki povratak. U nešto možda drugačijoj formi, kao što je slučaj u Diorovoj kolekciji, ali svakako povratak ovog modela u mesecima pred nama je zagarantovan.

1. Kockasti vrh

2. Cirkoni

3. Baletanke

4. Perje

Priredila: Maja Bunčić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/