Ko god je rekao da je smeđa ili ti pedeset nijansi braon nešto što nikada, ali nikada ne može da izgleda skupoceno, fenomenalno i nezaboravno, sada bolje da se preda, digne belu zastavicu i ĆUTI.

Ne da smeđa može da izgleda ludo i classy, nego može da izazove od crne još bolji efekat.

Dokaz je sinoćna Versace pre-fall 2019 kolekcija koja prikazana u Njujorku, da budemo precizniji Versace look koji je ponela ćerka Cindy Crawford, Kaia Gerber. 

Ovo je inače prva revija italijanskog brenda koja je održana u Velikoj jabuci. Da, bila je pre Versus revija i ona na kojoj je prikazana zajednička kolekcija Versace i švedskog brenda H&M ali nikada Versace.

Za njujorški debi Donatella je izabrala simbolično 2. decembar, dan kada je rođendan njenog tragično nastradalog brata - Giannia. Iako smo na kolekciji videli mali deo muške capsule kolekcije, dominirala je ženska kolekcija u kojoj se Donatella oslonila na bogatu arhivu Versace dezena i taj seksepil koji je prepoznatljiva i upečatljiva odlika brenda.   

Poigravši se sa tim arhitipovima - party girl, glam girl, the British girl, italijanski brend je uspeo da se dotakne mnogih ideja, redizajnira neke od svojih kultnih kreacija i priđe mlađoj publici sa tim visokim glamurom.

Nama je ipak najveću pažnju privukla Kaia Gerber koja je na pistu iskoračila u crop vunenoj rolci camel boje preko koje je imala sjajnu lakovanu kožnu jaknu u jarkoj camel nijansi. Ostatak je bio izabran fenomenalno - svilena polunabrana suknja sa zlatnom šnalom u boji zlata, asimetričnog kroja i duboke čizme u konjak boji. 

Bela torba, zlatne alke i zalizana kosa.... Kaia nikada ovako moćno nije izgledala, a za to je glavni krivac ovaj "look" koji želimo da skinemo sa nje, otprilike SADA!

Pogledajte u nastavku kompletnu reviju:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/