Da li se sećate kultnog modela čizmica sa nitnama koje su pre sedam godina zapljusnule stranice svih modnih blogova - tada vodeće platforme za diktiranje trendova, daleko ispred Instagrama koji se tek zagrevao?

Reč je o ultimativnim Susanna čizmicama kuće Chloé koje su u tom trenutku suvereno kročile na scenu i doprinele boljem pozicioniranju francuskog brenda na svetskoj modnoj mapi. Svaka trendseterka ih je imala, a jedine koje su im se približile na tronu It čizme bile su Balenciagine Cutout.

Sada, prestižni Chloé ponovo "preti" da osvoji srca influenserki i fashion zaljubljenica širom planete. 

Prva ih je među deklasiranim trendseterkama ponela holivudska devojka od stila, Sienna Miller.

Pomalo inspirisane kaubojskim stilom, sačinjene su od raskošnih kaiševa i isečenih delova što ih automatski čini komadom obuće koji ima sve. Idu u špic, te su dovoljno edgy da nadograde odevnu kombinaciju koja rizikuje da bude prosečna.

Trendi devojke se utrkuju da ih stilizuju, a rezultat je izvrtstan jer su čizme same po sebi - polovina stajlinga.

Napominjemo da postoji verzija ovih čizmica koja seže do članaka, kao i one do kolena za dame koje preferiraju takav tip obuće. 

Ipak, očekuje se da će varijanta do članka uzeti primat, a kako smo do sada uspeli da primetimo, fashionistice hrabro biraju Chloé Rylee u gotovo svim bojama koje je kuća ponudila. 

Pojavile su se u sezoni S/S 18, a pravi talas popularnosti očekujemo upravo početkom i u prvoj polovini 2019.

Crne, nekoliko odlično urađenih kroko varijanti, kao i nude - naši su favoriti.

Pogledajte kako to rade IT girls!  

Tekst: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/