Trend gumica za kosu koje podsećaju na one iz 80-ih godina zaintrigirao je široku publiku na Instagramu. 

Dolaze u raznim bojama od roze, tie-dye, kao i nove trend nijanse limeta žute, koja je ujedno i jedna od vodećih boja ove sezone.

Dizajn organza gumica sasvim je drugačiji od gumica koje posedujete i držite u kutku fioke, nikada ih nemate dovoljno i uporno ih gubite, jer teško da ćete ove gumice izgubiti po stanu.

Idealne su za sve koji vole upečatljive detalje, koji su u stanju kako da maksimalno akcentuju, tako i da transformišu izgled. Tako da zaista nije čudno kako su velikom brzinom preplavile društvene mreže. 

Kreacije dolaze od strane dizajnerskog para, inače supruga i žene vlasnika Room Shop Vintage prodavnice, Shelly Horsta i Dryw Scully.

Naime, kada su napustili posao u maloprodaji, par je počeo da prodaje vintage komade koje su pronašli na svojim putovanjima širom zemlje. Fenomenalni komadi koje su pronalizili bili toliko traženi da su ubrzo otvorili prodavnicu / izložbeni prostor u zgradi South Philly’s Bok. U sanjivom prostoru butik odeće i aksesoara našla je svoj dom.

Izvor: Elle.hr/Elle.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/