Da su aksesaori preuzeli ulogu ozbiljnih odevnih komada koji diktiraju koliko će i da li će neka kombinacija biti okarakterisana kao atraktivna, možda najbolje govori jedan od omiljenih ženskih detalja za nadograđivanje izgleda - torbe!

To svakako najbolje znaju zaljubljenice u iste, koje uvek preferiraju dobru torbu pre dobrih cipela, a takvih je poslednjih nekoliko godina sve više i u stanju su da izdvoje nekoliko hiljada, pa i desetina hiljada evra za miljenicu koju ponosno šetaju na ramenu.

Međutim, ono što je bitno za nas obične smrtnike u ovoj novoj eri fanatične pomame za tašnama, jeste to da je izbor danas toliki da uopšte nije neophodno da izdvojite poveću sumu novca ukoliko želite da posedujete jedan statement detalj (kao i nekoliko njih naravno) koji će stajling podići na novi nivo u roku od jednog trena!

Za vas smo u galeriji pripremili neke od trenutno najaktuelnijh modela ovakve vrste, od kojih se većina može naručiti puteg šoping sajtova:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

I što je najbolje od svega, nisu sve dizajnerske!