Američka glumica, prezenter, model, te bivša misica, 25-godišnja Olivia našla se na meti modnih medija još prošle godine tokom Pariske nedelje mode, zahvaljujući odličnom stajlingu naravno.

Nama pak omiljeni detalj u vezi njenog stajlinga, nije celokupan izgled, već činjenica da se ova lepotica mahom okreće neafirmisanim brendovima, čije komade možete nabavati putem on-line butika i to po poprilično pristupačnim cenama.

Kada su u pitanju bikini modeli, Olivia je bila na našem radaru još prošlog leta, šetajući uglavnom bele i krem kupaće kostime, boje kojih se mnogi plaše. Međutim, ova trendseterka je očigledno svesna kako ovi nežni tonovi ostavljaju glamurozan utisak, naročito u kombinaciji sa savršeno preplanulim tenom.

Da će Olivia prva prošetati bikini koji će biti trend ove godine, dokazala nam je pre nekoliko dana.

Olivia se nedavno vratila sa odmora na egzotičnim Bahamima i tamo prošetala zanimljiv model kupaćeg koji nam je zapao za oko, kako zbog samog kroja, tako i zbog činjenice da se ovaj model pojavio još pred kraj samog leta prošle godine, a nosile su ga naravno pojedine trendseterke, prezentujući ga na svojim Instagram profilima.

U pitanju je model sa gaćicama dubokog struka, te efektnim gornjim delom koji poseduje mini rukave i deo između grudi koji se pertla. O kakvom modelu je reč, pogledajte u nastavku: 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/