Vreme odmora je uveliko krenulo, ali zato kreću i ozbiljne rasprodaje. Elle redakcija je počela sa laganim, ali intenzivnim fashion pripremama za odmor, i ako nas pitate, dve mantre pri letnjoj kupovini se moraju ispoštovati:

  1. Uvek na rasprodaji šopingujte manje, ali kvalitetnije. Umesto bezbroj krpica, iskoristite veće popuste za komad koji će vam biti dobra investicija i trajati više sezona.
  2. Druga: Naš fashion savet je da kupujete bele odevne komade u duhu rivijere, jer ova (ne)boja nikada ne izlazi iz mode, i uvek je esencija leta.

Dobra vest koju delimo sa vama jeste da u četvrtak 22. jula, u radnjama XYZ, AX I SPORTINA, kao i na online shopu https://rs.shop.xyz.fashion/ počinje sniženje od -50% popusta!

Elle redakcija je ovom prilikom obišla radnje i istražila artikle koji će se naći na velikom popustu, te na vreme pikirala svoje favorite. Mi vam preporučujemo da obratite pažnju na plisirane suknje Burrberry i Karl Lagerfeld, kao i na Salvatore Ferragamo sandale. Naravno, nezaobilazni sastojci letnjeg rivijera looka su svakako beli blejzeri na duplo kopčanje koji su ove sezone aktuelni, a mi izdvajamo legendarni Balmain model koji ima i svoj par mini suknju sa zlatnim dugmetima.

Takođe, jedan od naših favorita su Elisabetta Franchi komplet crop top i pencil skirt, kao i platnene bele haljine koje su za plažu najvažniji komad. Preporučujemo vam i bele Furla tašnice koje su ove sezone lansirale savršene nove trendi modele, a odličan su komad ne samo sada, već zauvek. A ovo je upravo pravi manifest pametne i sustainable kupovine koja nije ishitrena.

Četvrtak 22. jul, XYZ, AX, SPORTINA, -50% popusta. Vidimo se!

Press Od četvrtka 22. jula.