Bez obzira na to da li ste minimalista ili maksimalista, ovaj trend neće vas ostaviti ravnodušnim jer znamo da vam je (baš kao i nama) potrebno (još) malo sunca u životu!

Možda smo pristrasni, ali Nedelja mode u Milanu donela nam je neke od najinspirativnijih street style izdanja. Budući da je u pitanju grad prepun subkultura koje su pomogle u oblikovanju jedinstvenog modnog pejzaža u ovoj zemlji, to je mesto koje nosi uvek nešto izvan norme. Ako igrate na sigurno, potražite drugu lokaciju!

Bez obzira na vremenske (ne)prilike, modeli, trendseterke i influenserke bile su uporne u tome da iznesu živopisne, kreativne i neobične outfite prepune boja, tekstura i dezena. S toga, zaboravite na ustaljene jesenje forme.

Zelena je produžila svoj rok trajanja, te je sa letnjih haljina, prešla i na oversize blejzere i mantile za hladnije vreme. dezeni. Isti je slučaj i sa trendom 2000-ih, ali i roze-narandžastom kombinacijom koja u sebi i dalje ima nešto čemu ne možemo da odolimo.

Evo 7 trendova zbog kojih ova jesen neće biti siva i monotona kako ste navikli!

1. Zeleno, volim te, zeleno

Zelena je postala opsesija na ulicama modnih metropola. Ako imate svedeniji stil, odaberite jedan efektan komad u ovoj nijansi koji će monohromatsku kombinaciju podići na viši nivo, a ako ste ekscentrični, ne ustručavajte se da se u zelenu obučete od glave do pete. 

Profimedia Evo kako da nosite zelenu boju!

2. Dezeni 2000-ih

Psychodelic printovi postali su zaštitni znak milenijalki na kojima svet ostaje. Razmislite da ih uvrstite u svoj garderober ove jeseni!

profimedia-0634913955
Profimedia 

3. XXL torbe

Da su XXL torbe must-have - to je sada već opšte poznato, ali trend koji se izdvojio na ulicama Milana jeste tzv. neseser torba, naravno, u jarkoj boji. 

profimedia-0634915855
Profimedia 

4. Krzno

Krzno + šareno = genijalno. Jednačina je prosta!

profimedia-0634710262
Profimedia 

 5. Beli mantil

Njegovo visočanstvo beli mantil neutralizovaće vaš šareni outfit i dati mu notu luksuza & elegancije.

profimedia-0634898035
Profimedia 

 6. Roze + narandžasto

Možda ste bili skeptični isprva, ali roze-narandžasta kombinacija sigurno je osvojila vaša srca ako ste modni fanatik. Uvek donosi vedrinu i podiže raspoloženje, a izgleda neverovatno chic.

profimedia-0634915274
Profimedia 

7. Marame za kosu

Nigde gde bez aksesoara za kosu! Ešarpa je postala multifunkcionalna, te se nosi kao ukras za kosu, vrat, ili čak kao majica!

profimedia-0634914225
Profimedia