Trendovi cipela se menjaju, ali jedna stvar ostaje: ravne cipele. Iako su i dalje tema mnogobrojnih rasprava, činjenica da smo u 21. veku i da su milenijalci svojom kreativnošću i neopterećenošću proširili naše modne vidike, dovela je do toga da su ravne cipele konačno opšteprihvaćene, i to u svim prilikama. Da, čak i onim najelegantnijim.

I dok oni koji ne vole potpetice kliču zbog toga što je ravna obuća IN više nego ikada, mi smo izanalizirali outfite poznatih modnih influenserki i izdvojili 6 modela za proleće 2023. koji se vraćaju na velika vrata.

Zaboravite na nametnute dress codove i uživajte u komforu.

1. Fisherman sandale

Bezvremenske cipele godinama su se nosile kao modni klasik u jednobojnoj crnoj ili bež boji. Ali zahvaljujući novim, inovativnim brendovima poput Prade, danas dolaze u modernijim verzijama nego ikad pre.

2. Mokasine

Nijedna kolekcija cipela ne bi bila potpuna bez mokasina koje se mogu nositi uz sve, a prenose se sa generacije na generaciju. U moru različitih modela, boja i oblika - odaberite onaj koji najviše ide uz vas. 

3. Ultratanke sandale

Planiranje unapred ne može da škodi, pa ako tražite novi par sandala za leto, ultratanke sandale su par u koji vredi investirati - nosićete ih od plaže do večernjih šetnji gradom.

4. Baletanke

Nalaze se na svim listama vodećih modela cipela za 2022. godinu, a sve zahvaljujući Chanel-u koji je stil balerina (o da, i šljokice, i til) vratio na modne piste. U trendu su modeli koji su lagani i minimalistični, tako da imate osećaj da nemate ništa na nogama.

 5. Mary Janes

Sa niskom potpeticom ili bez - Mary Janes su svuda, a nose ih devojke i žene svih uzrasta. 

6. Bele patike

Bele patike idealna su zamena za bilo koje elegantne cipele - prigodne su za sve - od rođendana i proslava, pa do šetnji gradom, i zbog toga su uvek vredna investicija.