Imamo mnogo razloga za radost ove godine. Mnogi od nas će krenuti na svoj prvi odmor u inostranstvu nakon pandemije, venčanja i proslave ponovo mogu da se održavaju bez ograničenja, i na kraju krajeva - leto nam donosi zabavu bez granica. Jedini (slatki) izazov trenutno je - šta obući za sve te prilike.

Dobar start jeste da pogledamo koje su to najpopularnije boje ovog leta, a kada već odaberemo favorit, biće lakši i odabir pravih odevnih komada. Modne piste za letnju sezonu izgledale su kao eksplozija balona i konfeta - sve nijanse pink boje omekšale su nam srca, u kombinaciji sa ljubičastom, plavom i mnogim drugim. 

Leto je posvećeno slavlju, a estetika verno prati tematiku. Živopisne boje, efektni komadi i neočekivani krojevi su sve što nam treba, a upravo to pronaći ćete u ponudi Liu Jo brenda na web shopu www.fashionandfriends.com, kao i u njihovoj radnji u Knez Mihailovoj, te svim Fashion&Friends širom Srbije.

U nastavku saznajte kojih 6 boja će obeležiti leto 2022. godine!

1. PINK

Da li zbog večne Barbie ili Legally Blonde, čini se da je pink boja deo našeg modnog DNK odmalena. Svaki put kada se vrati u modu (pogledajte samo modne piste za leto 2022), čini se kao da iz nje nikada nije ni izašla, a poigravanje sa njom daje neku posebnu draž. Ovog leta nosimo je kako bismo podigli monohromatske outfite efektnim dodacima - Liu Jo torbicomsa pink detaljem i potpeticamau bubblegum nijansi.

Liu jo pink torba
Elle 

liu jo pink štikle
Elle 

 2. LJUBIČASTA

Prvo ju je Pantone zvanično proglasio bojom godine, a zatim je okupirala Instagram Feed - ljubičasta boja je ovog leta u svom najjačem zamahu. Za specijalne prilike poput matura, svadbi i poslovnih događaja, odaberite ovu elegantnu Liu Jo maxi haljinu, a za casual svakodnevne prilike Liu Jo ljubičasta kožna tašna je apsolutni must-have.

liu jo ljubičasta haljina
Elle 

liu jo ljubičasta torba
Elle 

 3. PLAVA

Od nežnoplave do kraljevskoplave - plava se vratila na police naših omiljenih brendova. Ono što je čini posebno privlačnom jeste njena svestranost - izgleda podjednako dobro i na jeansu, i na odelima, i na torbama. U to ime, ove sezone ne zaobilazimo ovu modernu Liu Jo torbicu i teksas haljinu na jedno rame, sa karnerima, koja će biti glavna zvezda letnjih partija.

liu jo plava torba
Elle 

liu jo plava teksas haljina
Elle 

 4. ZELENA

Boja koja vlada već par sezona, ne namerava da siđe sa modnog trona. Taman kad pomislite da više nije u trendu, pojavi se neka njena nova nijansa koja vas obori s nogu. Ove sezone posebno vlada tamnija paleta, baš poput ove moćne Liu Jo torbe koju za leto možete upariti sa zelenim papučama istog brenda.

liu jo zelena torba
Elle 

liu jo zelene papuče
Elle 

 5. BELO ZLATO

Jedan od razloga zašto volimo proleće i leto jeste povratak svetlih boja - a posebno sofisticirane bele. Ove sezone kombinujemo je sa zlatnim detaljima, kako bismo izgledale neprikosnoveno. Sako bez rukava jedan je od glavnih trendova sezone, a ovaj beli Liu Jo može da bude nepogrešiv izbor za neku važnu priliku. Kombinujte ga sa zlatnim nakitom i zlatnim Liu Jo sandalama sa romantičnim detaljem cveta.

liu jo beli sako bez rukava
Elle 

liu jo zlatne štikle sandale
Elle 

 6. BRAON

Jedna od timeless boja koje uvek čine da izgledate skupo. Obožavamo njen efekat na preplanuloj koži, zato je ove godine pakujemo u kofer za more, i to Liu Jo plisiranu haljinu i omiljene Liu Jo espadrile koje nećemo skidati.

liu jo braon haljina
Elle 

liu jo braon espadrile
Elle