Sezona venčanja u punom je jeku, a verujemo da ste se barem jednom našli u onoj situaciji da se pitate šta da obučete?! Izbor nije lak, treba pronaći nešto što vam odgovara, a opet, u čemu ćete se osećati dovoljno udobno da provedete duže vreme i najbitnije od svega - da ne zasenite mladu, a opet da izgledate trendi i šik.

I pre nego što vas zaboli glava od višečasovnog skrolovanja Instagrama za inspiracijom, pronašli smo 9 najboljih i najupečatljivijih autfita koje možete da iskopirate sa lakoćom i da zasijate poput fashion dive, što i jeste!

Sako i slip haljina

Sakoi bez sumje svakom autfitu daju taj high fashion prizvuk, a jedan od favorita stručnjaka je kombinovanje sa slip haljinama koje ne silaze sa trona najpopularnijih haljina za leto.

Veličanstvene mini haljine

Mini haljine možda nisu prvo što vam padne na pamet kada je reč o autfitima za venčanje, ali savet je da obratite pažnju na one koje dodatno naglašavaju siluetu ili imaju neobične detalje. Puf rukavi, hrabri izrezi... balon haljine... sve to može biti sjajan izbor kada ste deo nečijeg najvažnijeg dana.

Party tašne

Sigurni smo da već znate koliko aksesoari mogu da promene celokupan autfit, pa zašto to ne biste uradili izborom tašne? Što neobičnija torba to bolje, a dozvoljeno je apsolutno sve, tak oda, pustite mašti na volju, kako kada je reč o obliku, tako i kada se radi o materijalima.

Perje

Veličanstveno perje vratilo se na velika vrata. Detalji na cipelama ili pak na haljini apsolutno će privući sve poglede i dati vam taj željeni "va-va-voom" efekat.

Kratka odela

Odela su jedan od najboljih izbora poslednjih nekoliko godina, ali možda možete da odete korak dalje i investirate u kratke verzije. Izgledaće podjednako atraktivno, fantastičan su odabir kada krenu vrućine i neviđeno su šik.

Atipičan crni autfit

Da li znate da se nekad smatralo "neukusnim" ukoliko biste se u crnom pojavili na nečijem venčanju? Međutim, vremena su se promenila, a danas je "mala crna haljina" jedan od možda najsigurnijih izbora. Ipak, modni stručnjaci se slažu da je došao trenutak da "začinite" autfite interesantnim detaljima poput oversized mašni, naborima, šlepovima i slično.

"Pidžama" satenska odela

Ovako nešto možda nije svačiji "cup of tea", ali satenska odela doživela su svoj veliki povratak i beskrajno su trendi, pogotovo ukoliko ih kombinujete sa zanimljivim askesoarima i vrtoglavim potpeticama.

Gola leđa

Neodoljiva su, šik, seksi... Pa zašto ovako nešto ne bi bio vaš izbor i za venčanje? Nevezano da li ćete izabrati usku ili široku toaletu, ovog leta nema boljeg izbora za svečana dešavanja.

Platforme

Ukoliko ne nosite redovno visoke potpetice, venčanja i svečanosti koje zahtevaju da duže vreme budete u ovakvom tipu obuće mogu da budu problem. Pa zašto onda ne biste izabrali bezbolnije, a podjednako trendi rešenje? Platforme su lakše za hodanje, đuskanje i dobru zabavu, bez onog dobro poznatog izuvanja kad niko ne gleda.