Sunce i temperature preko 20 stepeni dovele su nas u prolećni režim razmišljanja o novim outfitima. Uz rizik da pokvarimo vreme, rešili smo da pričamo o prolećnim komadima koji nas raduju ovih dana.

S obzirom na to da je teret slojeva iza nas, skrećem pažnju na komade koji će vam pomoći da postojeću garderobu učinite aktuelnijom za proleće.

Biće vam potreban šoping od samo nekoliko aktuelnih komada koji će osvežiti svaki vaš look u narednim mesecima.

Ne verujete nam? Pogledajte samo influenserke u nastavku koje su iskoristile nekoliko ključnih komada kako bi podigle svoj outfit!

1. Disco pojas

Haljine i proleće idu ruku pod ruku, ali nema potrebe da ulažete u bezbroj novih haljina kako biste osvežile orman. Umesto toga, dodajte pojas sa zlatnim lancem i vaše haljine će se instant osećati revitalizovano!

2. Suknje od tvida

Došlo je vreme da prihvatite damske suknje, koje se ovog proleća vraćaju u stilu odela. Potražite teksture od buklea ili tvida i nosite ih uz mokasine ili slingback cipele.

3. Crop košulje

Kako temperature nastavljaju da rastu, predlažemo da razmislite o ulaganju u crop košulju jer ovog proleća dobijaju status sinonima za stil za toplo vreme.

4. Ravne klompe

Ako su nas poslednje dve godine nečemu naučile, to je da je udobnost ključna, a ravne klompe defitivno spadaju u tu kategoriju. Činjenica da se ravne klompe sve češće pojavljuju na Instagram feed-u brojnih trendseterki nimalo ne čudi s obzirom na to da prolećnom outfitu daju dašak ležernosti bez napora.

5. Kelly green

Iako je modni trend Kelly-green počeo krajem prošle godine, on zaista uživa u svojoj popularnosti i ovog proleća. Ova živahna nijansa zelene osvojila je profile IT devojaka na društvenim mrežama i polako preuzima vodstvo i u našim ormanima.

6. Vertikalne pruge

Pruge su dezen koji se stalno nalazi na dnevnom redu stila, ali ove godine primećujemo da vertikalne pruge prestižu horizontalne. Ovaj trend naročito je obradovao sve one koji su sitne građe jer upravo su vertikalne pruge zaslužne za izduživanje figure.