Davno je prošlo vreme kada su patike bile rezervisane isključivo za treninge, sportske i casual prilike. Umesto toga, tokom proteklih nekoliko godina, oslobodile su se uskih granica teretane i dobile sasvim novo, fashion lice.

Tako su patike preplavile street style, Instagram feed, ali i modne piste, postavši najpoželjniji modni komad. Pored najskladnije kombinacije patike + jeans + bela majica, njihov stilski potencijal doživeo je ekspanziju, te ih možemo videti u svim izdanjima: uz elegantne haljine, mini-suknje, košulje, a zimi i uz kapute.

Najbolja stvar? Udobnost ne ide nauštrb estetike, a naročito kada je u pitanju brend Skechers koji je predstavio novu IT kolekciju posvećenu modernim mladim entuzijastima.

U nastavku otkrijte kojih 5 trendi modela ćemo nositi čitavog leta.

1. U znak ljubavi

Ovog leta očekuje nas poseban entuzijazam zbog svega što smo propustili prethodne dve godine. Nadoknađujemo ljubav, druženja, putovanja, a u svemu tome potreban nam je verni modni pratilac za lagani korak. Neka to budu Skechers Uno-Spread The Love patike koje će učiniti da budete zapaženi gde god se pojavite!

155507_WRPK-01_1.jpeg
Skechers 

2. Narandžasto, volim te, narandžasto

Narandžasta je nova zelena, i sve oči su uprte u nju! Ako pratite modne trendove, gotovo je nemoguće da već niste nabavili neki komad u ovoj upečatljivoj boji, a ukoliko vam nedostaje inspiracije, naš predlog jeste ovaj Skechers Uno-Night Shades model sa vazdušastim đonom.

73667_ORG-01_1.jpeg
Skechers 

3. Think Pink

Da li ste pratili modne revije za 2022. godinu? Onda verovatno znate da su sve nijanse ružičaste ponovo u modi. Barbie nijansa vratila se smelija, slobodoumnija i modernija nego ikada pre, a dok oživljava naše najlepše uspomene iz detinjstva, nosimo je u vidu efektnih aksesoara: naočara, torbe ili ovih Skechers Uno - Night Shades patika.

73667_htpk-01.jpeg
Skechers 

4. Klasika je večna

Ako ste u potrazi za klasičnim crnim patikama koje možete da nosite i u grad, i na trening, i na posao, idealan izbor su Skechers Arch Fit patike sa mekanim đonom koji čini da u njima hodate lagano, brzo i poletno. O da, jedan od onih modela koji se nosi 24/7!

149057_BKRG-01_1.jpeg
Skechers 

5. U bojama duge

I za kraj – za sve modne ekscentrike i kreativce u duši, tu je specijalan Skechers Uno 2 Ombre Away model. Ove raznobojne plitke patike izgledaju kao najlepša duga, a na raspolaganju su vam dva modela – u pastelnim, te jarkim nijansama. Jedno je sigurno: koje god odaberete, bićete glavna trendseterka u gradu.

155628-pkmt.jpeg
Skechers