Kada se spremate za odmor, znate da je letovanje nezamislivo bez barem jednog para papuča za plažu. Uostalom, sigurni smo da ne želite da uništite svoj omiljeni par natikača kamenčićima na plaži i slanom vodom?

No, to ne znači da čak i u papučama za plažu ne možete izgledati stylish. Naprotiv. Ove godine u ponudi highstreet prodavnica je više nego širok izbor papuča koje su podjednako trendi kako za odmaranje kraj mora, bazena ili reke, tako i za šetnje gradom.

Zara Pogledajte ponudu trendy natikača u Zara prodavnicama!

Šta je bitno kad birate papuče za plažu?

Pre svega bitno je da su udobne i praktične, ne želite da se saplićete u pesku ili da vam se kaišići usecaju u kožu dok brčkate noge u plićaku ili da im treba ceo dan da se osuše. Tu su i materijali – sigurno na plažu nećete ići u krznenim papučama, niti ćete pristati na materijale koji će se posle jednog letovanja raspasti.

Na kraju, tu je uvek upletena i moda, a srećom, današnji trendovi podrazumevaju dosta dobar spoj udobnosti, kvaliteta i atraktivnosti dizajna i aktuelnih boja lako uklopivih sa ostatkom vašeg letnjeg garderobera.

Tako su primera radi natikače jedne od modela koje dame najčešće biraju. Izgledaju dobro i za plažu i za grad, samo vodite računa kod kožnih modela kako ih ne biste pohabali kamenčićima.

Ne smemo zaboraviti ni natikače sa platformom, kao i japanke sa platformom koje se vraćaju na velika vrata.

Osim što su veoma udobne, fantastično se kombinuju uz svaki stil i izgledaju zaista neodoljivo.

Takođe, full gumene papuče vratile su se na velika vrata, a osim što su lepe, ujedno su i praktične, pogotovo za one edgy letnje autfite na koje niko ne može ostati ravnodušan.

Gumene papuče vratile su se na velika vrata.
Profimedia 

Pored navedenih modela, bitno je da podsetimo i na vanvremenski Birkenstock klasik, koji se takođe vratio na velika vrata i koji sada možete naći bukvalno u svim bojama, a koje još papuče za plažu će se nositi ovog leta pogledajte u galeriji ispod.

Bershka Pogledajte kakve se sve nose papuče za plažu