Ove jeseni, poseban fokus stavljamo na modni stil Francuskinja što je razumljivo, budući da su njihova elegancija i prefinjenost u oblačenju nešto što i sami želimo da postignemo. Na društvenim mrežama svedočimo odevnim kombinacijama kojima se Francuskinje uvek iznova vraćaju, pa smo odlučili da ih podelimo s vama.

U nastavku donosimo ultimativnu modnu inspiraciju - 7 bezvremenskih outfita za jesen 2023. koje Francuskinje obožavaju.

1. Mantil + čizme do kolena

Jesen je i postaje sve hladnije, a Parižanke su pravi stručnjaci za slojevito odevanje. Izaberite klasični bež mantil i čizme do kolena.

 2. Kratki kardigan + pantalone za odelo

Jedan od jesenjih favorita najbolje izgleda kada je kardigan uvučen, a ivica blago prelazi preko pantalona.

3. Prugice + suknja

Prugice su francuski klasik. Možda se čine kao kliše, ali prugasti top ili pulover uvek izgledaju sjajno. Nosite ga uz dugu suknju ili jeans za full french look.

 4. Jeans na jeans 

Kombinacija sačinjena od gornjeg i donjeg dela od teksasa je bezvremeni francuski klasik. Potražite komade u sličnim bojama za cool efekat.

 5. Jakna od veštačkog krzna + farmerke širokih nogavica + patike

Ne samo da su jakne od veštačkog krzna izrazito tople, već ih odobravaju i Francuskinje. Nosite svoju uz ovu opuštenu kombinaciju koja garantuje maksimalnu udobnost.

6. Blejzer + bela majica + farmerke 

Ultimativni svakodnevni francuski outfit za jesen 2023. zasigurno je obična bela majica ispod sakoa s farmerkama.

7. Bela bluza + jeans

Od kada je ikona stila Jane Birkin nosila upravo ovu kombinaciju, svet se zaljubio, a kao posledicu smo videli gotovo sve francuske influenserke u njoj.

 Otkrijte i 5 osnovnih komada u garderoberu svake Francuskinje ove jeseni.