Svaka modna sezona sa sobom nosi jedinstvene stilove, čineći promenu godišnjih doba uzbudljivom za sve modne entuzijaste i zagovornike promena. Ako ste ljubitelj različitih stilova, bićete iznenađeni svestranošću slojevitog oblačenja koje nam ove sezone donosi nova Mango kolekcija, čineći da se ove zime osećate udobno i toplo, bez narušavanja stila.

Mekane puffer jakne dolaze u svim dužinama i bojama i možete se odlučiti za monohromatske klasične tonove, ali i za vibrantne nijanse poput crvene i zelene. Klasičan kaputi u bež boji je komad koji svaka dama mora imati u svom garderoberu. Model koji odiše prefinjenim stilom i kombinuje se lako uz džins, haljine i suknje. Nećemo zaboraviti ni udobno i mekano pletivo, koje će naročito dobro izgledati u kombinaciji sa savršeno iskrojenim ležernim pantalonama.

U kolekciji nas očekuju krop džemperi, dugi kardigani, pantalone i rolke od trikotaže i još mnogo toga. Sve što vam je potrebno da se osećate udobno i izgledate elegantno ove jeseni i zime.

U nastavku izdvajamo naše favorite!

1. OVERSIZE KAPUT

Screenshot_42.jpg
Mango 

2. DUGAČKA PROŠIVENA JAKNA

Screenshot_43.jpg
Mango 

 3. BEŽ DUKS SA ROLKOM

Screenshot_47.jpg
Mango 

 4. ZELENI DUKS SA KAPULJAČOM

Screenshot_48.jpg
Mango 

5. MINI-HALJINA SA ZIPOM

Screenshot_49.jpg
Mango 

 6. PLISIRANA SUKNJA

Screenshot_50.jpg
Mango 

 7. ŠLJOKIČASTA MINI-HALJINA

Screenshot_51.jpg
Mango 

 8. KARIRANA SUKNJA

Screenshot_53.jpg
Mango 

 9. CRNA KOŠULJA SA SJAJEM

Screenshot_54.jpg
Mango