Praznični period obično je vreme za sve one stvari koje su nam najmilije srcu: svečani ručak sa porodicom, party sa prijateljima, maratonsko gledanje omiljenih serija i filmova, ali i duge šetnje - u prirodi ili centrom praznično okićenog grada.

I dok će nam nekada više prijati da provedemo ušuškani dan u pidžami koja izgleda fashion, nekada će nam poseban gušt biti dodatno sređivanje i odevanje u svilene komade kao i one sa šljokicama. Bez obzira na to da li slavite predstojeće dane kod kuće ili planirate izlazak u restoran, za vas smo pripremili odevne kombinacije koje će vam pružiti poseban osećaj.

U nastavku pronađite pet outfita sa kojima ćete biti spremni za bilo koju priliku u decembru: od onih najležernijih pa sve do elegantnih i glamuroznih.

Večera sa prijateljima

Šljokice i svila mogu podići vaš prazničnioutfit, obezbeđujući da zablistate dok uživate u večeri sa najbližim prijateljima.

Pyjama party, but make it fashion!

Ako volite da se zabavljate sa svojim prazničnim izgledom, zašto ne biste dali stilski obrt klasičnoj pidžami i osetili se posebno? Osetite dašak holivudskog glamura uz dodatak perja na vašem kompletu.

Filmski praznični maraton

Holiday, Love Actually, Diary of Bridget Jones... Mi već znamo kako će izgledati naš prvi i drugi januar - a imamo i spreman comfy outfit za relaksiran početak 2024. godine.

Vikend u planinskoj kolibi

Za ljubitelje prirode i srećnike koji su uspeli da rezervišu smeštaj u nekoj od najšarmantnijih planinskih koliba, predlažemo da svom stylingu daju trendi notu tako što će odabrati basic par crnih pantalona od kože u kombinaciji sa shearling jaknom.

Đir po gradu

Početak januara idealan je trenutak za laganu šetnju gradom i uživanje u svim onim malim stvarima, za koje nemamo vremena tokom radne nedelje. Naravno, odevna kombinacija u kojoj će vam biti dovoljno toplo je neophodna - mi predlažemo omiljeni Xmas džemper za još bolje raspoloženje.