I dok nam u januaru možda nedostaje motivacije za neke poslovne projekte, kada je u pitanju nadograđivanje modnog stila,  sada je pravi trenutak da osvežimo svoje zimske garderobere. Priznajemo, pomalo smo umorni od rotacije farmerki i džempera u kojima praktično živimo poslednjih nekoliko meseci, te smo odlučili da se dodatno okrenemo održivom principu, te u opticaj uključimo i neke od starijih i zaboravljenih komada jakni i kaputa.

U potrazi za svežom zimskom inspiracijom, obratili smo se (sasvim razumno) Skandinavkama. One poseduju zavidnu sposobnost da unesu nešto drugačije i unikatno i u naizgled najjednostavnije odevne kombinacije

Mi smo pronašli tri specifična načina na koje Skandinavke osvežavaju svoje odevne kombinacije za zimu 2024.Pogledajte ih u nastavku!

Akcentovanje struka kožnim kaišem

Ove sezone, Skandinavke oblikuju novu siluetu zatežući svoje oversized blejzere i kapute u struku uz pomoć elegantnih kožnih kaiševa.

Veštačko krzno

Ove sezone, Skandinavke su među prvima zamenile svoje omiljene prošivene jakne sa onima od veštačkog krzna. Dodavanje luksuznog završetka svakom zimskom izgledu, jedan je od trendova koji se ubrzano širi među stylish devojkama.

Ogrlica sa ružom

Preskočite glomazne sjajne ogrlice i dramatične marame, Skandinavke biraju koketne rozete (ogrlice sa ružom koje se vezuju) kao detalje koji će osvežiti njihov zimski izgled. 

 Izvor: ELLE/N.K.