Volite li haljine? Ukoliko potvrdno klimate glavom, velika je verovatnoća i da obožavate prolećno/letnjiperiod. Lično smo oduševljeni jer je konačno stigao onaj period godine u kojima nam za dobar outfit nije potrebno ništa više od stylish haljine i nekoliko chic modnih detalja. I dok su high street prodavnice prepune prelepih haljina koje možete kupiti za ovo proleće i leto, ovog puta nećemo govoriti o njima. Današnja tema su predmeti koji podižu letnje haljine na viši nivo - statement aksesoari. Prema našem mišljenju, oni su jednako važni kao i sama haljina.

Iako smo tek na polovini proleća, već su se pojavili neki letnji trendovi aksesoara koji su savršeno prikladni za kombinovanje sa haljinama. Nikada nisam naišla na haljinu koja nije mogla još bolje da izgleda uz nekoliko pažljivo odabranih aksesoara, a ovih sedam sigurno će biti najveći hitovi leta 2024. Nastavite da listate da biste saznali sve o njima!

Naočare sa metalnim okvirom

Očigledno da je brend Celine zaslužan za (ponovno) pokretanje trenda metalnih okvira za sunčane naočare nakon što je upravo njihov model Triomphe Aviator postao viralan prošlog leta. One su odlična opcija za kombinovanje i sa elegantnijim haljinama jer su same po sebi vrlo jednostavne i nosive.

Masivan srebrni nakit

Srebrni nakit se vratio u modu već nekoliko sezona, ali predviđamo da će ovog leta više nego inače srebrni nakit postati jednako popularan kao i zlatni. Dobre vesti za sve one kojima su pomalo dosadile zlatne minđuše te matching parovi narukvica!

Mary Jane cipele

S obzirom na sveopštu opsesiju Mary Jane modelom cipela i u 2024. godini, ne bi trebalo da vas iznenade mnogobrojne kombinacije sa haljinama ovog leta. So french!

Vrećaste torbe

Originalne hobo torbe su jedan od najvećih trendova u kategoriji našeg omiljenog aksesoara, dajući opušten i neopterećen izgled svakom outfitu sa haljinom.

Lančani kaiševi

Lančani kaiševi su jednostavan, ali chic i retro način da obogatite svoju haljinu. Potražite ovaj nekada veoma popularni aksesoar na dnu vašeg ormara, stavite ga na basic haljinu i imate spreman outfit za noćni izlazak.

Crvena torba

Sumnjamo da ste iznenađeni što je jedan crveni aksesoar na ovom spisku. Crvene torbe pomalo neočekivano idu sa mnogo različitih boja haljina, što ih čini odličnom investicijom za leto.

Ogrlice sa srcima

Možda nije slučajno, ali ogrlice sa srcem (milenijalke ih se sećaju kao jednog od prvih modnih aksesoara u njihom detinjstvu) ponovo vidimo na nekima od najcool devojaka sa Instagrama. One su sladak, ali ne previše sladak završni pečat vašeg omiljenog girly stylinga sa haljinom.

 Izvor: ELLE/N.K.