Sudeći po temperaturama koje nas uvode u vrelu letnju sezonu, kupaći kostimi i papuče biće nam glavni adut koji će pomoći da se izborimo sa toplotom. Ukoliko već pripremate svoje kofere za morske destinacije, ili planirate vikend kraj reke ili kratki odmor kraj bazena nakon posla, predstavljamo vam kupaće kostime u kojima ćete se u svakom trenutku osećati udobno i u trendu.

Za devojke koje svoj letnji stil definišu kroz romantičan i pomalo nomadski modni izraz, najnovija kolekcija brenda Superdry donosi Cheeky bikini sa mermernim printom, modele sa koralnim i tropskim dezenima, ali i nezaobilazne jednodelne krojeve i kupaće sa prepoznatljivim logotipom brenda.

Neizostavni deo letnjih outfita jesu papuče koje pored svoje praktičnosti, u toplim danima pružaju i dodatnu notu slobode.

superdry collage.jpg
Superdry 

Superdry papuče

Kolekciju za leto 2024. možete da pronađete u prodavnicama Superdry u Knez Mihailovoj 33 i šoping centrima Galerija i BEO u Beogradu, kao i u šoping centru Promenada u Novom Sadu. Novi Superdry modeli dostupni su i u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Pančevu i Nišu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

U nastavku pogledajte modele bikinija koji se nose ovog leta.

1. Bikini u narandžastoj boji (gornji deo i donji deo)

SUPERDRY (3).jpg
Superdry 

2. Jednodelni kupaći

SUPERDRY (7).jpg
Superdry 

3. Tropical Bandeau bikini (gornji deo i donji deo)

SUPERDRY (4).jpg
Superdry 

4. Koralno-beli prugasti bikini (gornji deo i donji deo)

SUPERDRY (5).jpg
Superdry 

5. Cheeky bikini sa mermernim printom (gornji deo i donji deo)

SUPERDRY (6).jpg
Superdry