Kada pomislimo na leto, obično ne pomislimo na farmerke. Međutim, kao i većina devojki, toliko volimo jeans u svim njegovim verzijama da ne možemo da zamislimo da se odreknemo farmerki tokom cele sezone. To nas je navelo da potražimo inspiraciju za letnje kombinacije sa farmerkama koje su inovativne i chic. Nastavite da čitate kako biste pronašli šest outfita koje ćemo rekreirati ovog leta.

Heklani top + sandale sa štiklom

Ključ upečatljivosti ovog izgleda jeste kombinacija boja. Crvena i žuta, narandžasta i plava, zelena i ljubičaste - birajte ove color spojeve za hrabri modni iskorak.

Top bez naramenica + torba preko ramena

Za minimaliste, ovo je the kombinacija. Obožavamo ležerni, a ipak stilizovani izgled ovog outfita. Savršen za kafu sa prijateljicama.

Majica + sandale + košulja

Klasična kombinacija sa farmerkama sastavljena je od osnovnih komada koje verovatno već imate u ormaru. Vanvremenski outfit, na koji možete da se oslonite kada god vam ponestane inspiracije.

S8fHpXWDVj2jQYsqZ2gaxf-768-80.jpg.jpg
Instagram / anoukye 

Majica + slamnata torba + papuče

Esencija letnjeg looka sa farmerkama nalazi se u ovom stylingu. S jedne strane, sve je tako neobavezno, a sa druge, sasvim koordinisano.

No5VAzaWeyGS8mGsvPmQA3-768-80.jpg.jpg
Instagram / monikh 

Beli top + patike + komad u boji

Ovo je kombinacija koju želimo prvu da rekreiramo. Žuta nijansa dodaje savršen letnji dodir. Džemper možete vezati oko struka ili ga prebaciti preko ramena.

poxA4ay92awSRWoqkrwrdA-768-80.jpg.jpg
Instagram / tylynnnguyen 

Izvor: ELLE/N.K.