Tokom proleća, farmerke su bile naš prvi izbor i baza svih dnevnih kombinacija koje ne zahtevaju mnogo truda. Za veče, nosili smo ih uz bluzu i cipele na štiklu, ali sada kada je leto zvanično stiglo, okrećemo svu svoju pažnju ka lanu kao prirodnoj opciji.

Naime, Instagram feedovi preplavljeni su lepršavim lanenim pantalonama u svim nijansama i stilovima. Međutim, jedna verzija se izdvaja kao stil u koji vredi investirati u 2024. godini, a to su prugaste lanene pantalone. Elegantna alternativa pantalonama u jednobojnim bojama, prugaste pantalone se lako mogu nositi u ležernim danima ili za formalnije prilike.

Najbolji deo? Mogućnosti stilizovanja su beskrajne. Bilo da ih odlučimo kombinovati sa prslukom, odgovarajućom lanenom košuljom ili jednostavnom majicom, prugaste pantalone od lana su nepogrešiv način da izgledamo uglađeno ovog leta. Dodatni bonus jeste što su lan i pruge potpuno bezvremeni, tako da će ove pantalone ostati u našem ormaru godinama.

U nastavku pogledajte najbolje modne inspiracije sa društenih mreža koje uključuju ovaj prozračni model pantalona za leto 2024!

a2TWdsbJi6iMhzY62gKw9d-768-80.jpg.jpg
(Image credit: @emswells) 

BHQynFzHb6UkCZyijVKGVK-768-80.jpg.jpg
image credit: @emswells 

bJt9x4WLgYfgycyBMdftt8-768-80.jpg.jpg
(Image credit: @lucywilliams02) 

CZY3sfQZLCNRcmQtNG536o-768-80.jpg.jpg
(Image credit: @emmarosethatcher, (Image credit: @emmarosethatcher) 

hjAqF37Z3dv8cXMAMM4pt7-768-80.jpg.jpg
(Image credit: @chiarasatelier) 

ihjmcZpDHccMATf4S8PUFa-768-80.jpg.jpg
(Image credit: @sasha.mei) 

 Izvor: ELLE/N.K.