SUNLIT DREAMS.

Avgustovski broj magazina ELLE evocira bezbrižnost, sanjarenje i lakoću postojanja. Leto znači samo jedno: nije nam potreban širi kontekst da guštamo život, overthinking stavimo na pauzu i povučemo se iz online sveta. Živeli svi ti mali trenuci koji neće ostati zabeleženi, ali ćemo ih mi pamtiti. Živela dokolica u skrivenoj uvali, morski zanos koji budi (svakojake) ideje, povratak sebi bez obaveza, planova i kalendara. Ne moramo ništa, a možemo sve.

Fashion sekciju otvaramo shopping trendovima (oh, taj tennis core!), a zatim ekskluzivnim intervjuom sa KIMINTE KIMHÊKIM-om koji našoj web urednici otkriva velike tajne minimalizma. O ulozi kreativnih direktora luksuznih brendova i promenama koje su se dešavale prethodnih meseci piše naš saradnik Petar Milano. 

U ELLE pričama, Jelena Ilić podseća nas da je odmor ljubav prema sebi, Ivana Džamić Mladenović pita se zašto nam je lakše da se pretvaramo da smo dobro ako to nismo, Nina Racić analizira ljubomoru iz psihološkog ugla, a Hristina Cvetinčanin Knežević ispred Feminizam iz teretane ukazuje na sve zamke savršenog tela za plažu u renesansi Y2K nesigurnosti. Jeste li znali da je The Weekendov merch radio srpski grafički dizajner Mihailo Kalabić? U novom broju razgovarali smo s njim, kao i s brojnim inspirativnim ličnostima poput Zore Mojsilović, Sare Sopić, Milice Mrvić. Elle Fashion Dinner 2024 događaju posvetili smo specijal koji donosi dašak čarobne atmosfere u Botaničkoj bašti sa sto odabranih biznis žena.

A tu su i beauty, gastro & dekor preporuke koje ćete želeti da znate ovog leta! Novi broj magazina ELLE je u prodaji širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Ukoliko želite da vam svaki broj magazina ELLE stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD.

Glavna i odgovorna urednica: TEODORA BOGDANOVIĆ
Web urednica: TARA ĐUKIĆ
Art direktorka: TIJANA STAMENKOVIĆ
Web novinarka: NATALIJA KNEŽEVIĆ

Foto: CHRISTOPH KLUTSCH /o Maison Image (vermilion_playground)
Stajling: ARIANE LINDHORST c/o LigaWest (arianelindhorst)
Model: ANASTASIIA LIUNDRYNSKA c/o Central Models (av.performancee)
Šminka i frizura: TINA HOFFMANN (tinahoffmann.artist)