Kako atraktivno najaviti modnu (mušku) kolekciju za jesen 2024? U vikendu za nama to je još jednom pokazala modna kuća Loewe, izbacivši kampanju u kojoj nam se smeši Daniel Craig, glumac, slavni James Bond. I to na prvi pogled nije razlog za čuđenje, ali nismo sigurni da smo ikada pre videli Daniela Craiga s podužom kosom i u vrlo casual fashion izdanju.

Fotografije se ističu omiljenom Loewe estetikom Jonathana Andersona, dok je moda iz muške kolekcije za jesen/zimu 2024. nastala kao deo kolaboracije s američkim umetnikom Richardom Hawkinsom, od koga su preuzete serije slika s motivima američke pop kulture.

Uz fotografije, tu su i video formati, a posebno su interesantni komentari na društvenim mrežama, u kojima fanovi ne prestaju da se čude stilu i izgledu Daniela Greiga, kog upoređuju s Iggyjem Popom, ali sve u vrlo pozitivnom tonu. Fotografije potpisuje David Sims, a za istaći je kako se u kampanji, s naglaskom na žensku kolekciju, našla i ambasadorka brenda Greta Lee.

Craig nosi omiljene modele torbica poput modela Puzzle, Pebble Bucket i izvezenu torbica Squeeze (koju Greta Lee nosi u verziji s izvezenim motivom kupusa!).

Ova modna kuća dobro zna koliko su atraktivne kampanje važne za popularnost brenda, a osim ovom, veliku pažnju su privukli i nedavno objavljenom, u kojoj su se našalili na račun netačnog izgovaranja imena poznatog brenda. 

 Izvor: Storybook.hr / ELLE / Tara Đukić