Ne ustručavamo se da priznamo kako nas prelazne sezone ponekad potpuno zbune kada je oblačenje u pitanju. I dok se trudimo da zadržimo stil i komfor na visokom nivou, vremenske prilike u kontinentalnom delu Evrope igraju svoju malu modnu šahovsku partiju s nama. Ali hej, ko kaže da izazovi ne mogu biti zabavni? Jer, uz malo kreativnosti i inspiracije, čak i najnepredvidljivije vremenske promene mogu postati prilika da zablistamo u punom sjaju!

Kada je reč o outfitima za kancelariju, zahtevi su jednostavni, ali strogi: chicjednostavno, elegantno i udobno. Kako se jesen polako prikrada, odlučile smo da zavirimo u naše Instagram feedove i pronađemo stylish izglede koje želimo da rekreiramo.

Nastavite da listate kako biste videli kojih 5 odevnih kombinacija fashion devojki su nam privukle pažnju za septembar 2024

Midi crna haljina + ravne cipele

Kvalitetna crna midi haljina je osnov poslovnog garderobera. Bezvremenska je, dovoljno svečana i tako lako se stilizuje. Za prelazak iz leta u jesen, uzor će nam biti Elsa Hosk koja ih je ponela uz savršeni par ravnih cipela i torbe u statement nijansi za hladnije vreme.

XHwq8kgdgDbpYXr9CJ2Ub5-768-80.jpg.jpg
(Image credit: @hoskelsa) 

Top sa čamac izrezom + farmerke + baletanke

Nemate previše vremena da osmislite outfit, jer niste čuli jutarnji alarm? Play it simple. Odaberite omiljeni top (mi smo pronašli ovaj sa twistom u vidu retro ovalnog izreza). To je savršena, jednostavna, a opet moderna kombinacija za posao između sezona. Ukoliko je prohladno u vašoj kancelariji, slobodno dodajte kardigan u torbu.

8375Bgme3RjLc2ikSK2hKF-768-80.jpg.jpg
(Image credit: @gracejoshua13) 

Rolka bez rukava + farmerke + sandale s potpeticom

Ne postoji bolje modno rešenje za prelazak iz leta u jesen od spoja knitweara sa otvorenim sandalama. Ovaj stil je prilično jednostavan, ali deluje veoma usklađeno. Beležimo ovu kombinaciju za one dane kada posle 17h imamo zakazano afterwork druženje.

F4Fsfru9g9qxSpXXqsFvxP-768-80.jpg.jpg
(Image credit: @anoukyve) 

Satenska košulja + bermude + salonke

Košulja od satena (trendi puteržuta boja nosi dodatne poene), daje opušten, a opet formalan izgled, dovoljno dobar za posao, dok bermude deluju tako moderno. Cipele na petu su tu za chic efekat.

chEpmK3AgvBSWqo7dLiU2Y-768-80.jpg.jpg
(Image credit: @sylviemus_) 

Basic majica + poslovne pantalone + sandale 

Ova kombinacija sastoji se od svih osnovnih komada koje već imate i volite. Dobar outfit sa majicom i pantalonama ne treba potcenjivati, posebno kada je upotpunjen pravim kaišem i cipelama. Definitivno ćemo rekreirati ovaj look onda kada želimo dodatnu dozu samopouzdanja.

JcBqiFAFta7Kyqtbop2bwj-768-80.jpg.jpg
(Image credit: @nlmarilyn)