Hajp koji je Chemena Kamali postigla prvom kolekcijom za Chloé, a koji je usledio nakon revije održane ovog proleća, ovih dana je dobio novu dimenziju, jer su svi s nestrpljenjem čekali reviju za proleće/leto 2025. Revija je održana u okviru Nedelje mode u Parizu, a viđeno potvrđuje Chemenu kao jedno od trenutno najpopularnijih dizajnerskih imena. Modna javnost ovu kolekciju opisuje kao modni trijumf, što nije česta pojava da jedan dizajner u toku jedne godine, s dve modne sezone, postigne izuzetan uspeh.

Nova doza profinjenog boho stila prikazana je u savršenom spoju nežnih nijansi, cvetnih motiva, čipke, prozračnih i svilenih tkanina, volumena i detalja. Kolekcija odiše osećajem nosivog luksuza, a modna kritika ističe kako Kamali nastavlja sa jasnom vizijom koja se oslanja na najbolje iz nasleđa brenda uz odličnu dozu novog, svežeg i urbanog. Ova kolekcija se savršeno nadovezuje na elemente koje smo zavoleli u njenoj prvoj kolekciji za brend, a istovremeno osvaja osveženom romantikom koja nije isključivo boho stil.

U prozračnom, svetlom prostoru sa zelenim oazama koje su stvorile dodatni osećaj udobnosti, u prvim redovima su sedele i slavne ličnosti, kao što su Selma Blair, Diane Kruger, Tina Kunakey, Jessica Miller, Karlie Kloss i Sienna Miller, koja je zablistala u outfitu iz tek predstavljene kolekcije. Dovoljno je podsetiti da je Sienna ovog proleća značajno uticala na popularnost platforma klompi koje je tada nosila.

U galeriji pogledajte omiljene lookove s modne revije.

PIXELFORMULA / Sipa Press / Profimedia, Agence / Bestimage / Profimedia Pogledajte omiljene lookove s modne piste.