DŽEMPERI SA ZIPOM OVE JESENI OSVAJAJU POLICE: Kreirajte stylish look sa 10 chic modela sa naše wish liste

Sa temperaturama malo iznad 10ºC, sasvim je prirodno da svoju pažnju usmerimo na, trenutno veoma popularne, džempere sa zipom!

Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Doba toplih pletiva i džempera od udobnih materijala već nam je stiglo, a pored klasičnih modela, tokom jesenjih i zimskih meseci volimo da nosimo i džempere sa zipom na kragni, koji su trenutno posebno popularni.

Opušteni modeli od toplih materijala koji nas greju u jesenjem i zimskom periodu savršeni su za slojevito oblačenje i mogu se uklopiti u bezbroj modnih kombinacija.

Preko kaputa, kožne ili štepane jakne, za dodatnu toplinu i moderan izgled. Ispod kaputa ili jakne, ali preko klasične ili oversize košulje - mogućnosti su beskrajne!

Pored farmerki ili ravnih pantalona, preko haljina može da se nosi i džemper sa rajsferšlusom za postizanje ležernijeg izgleda, ili preko helanki, za ležeran i moderan izgled. Opušten model džempera sa cibzarom savršeno će se uklopiti u svaku toplu kombinaciju i učiniti je posebno elegantnom.

Iako će klasični modeli džempera sa okruglim ili V izrezom, kao i rolke, uvek biti neizostavan deo jesenje i zimske garderobe, modeli sa rajsferšlusom svakako mogu biti odličan način da dodate svestranije komade odeće u vaše ormare!

Iz aktuelnih kolekcija high street i luksuznih brendova odabrali smo najlepše i najtoplije modele džempera sa rajsferšlusom!

Stradivarius, Massimo Dutti Džemperi sa zipom su veliki trend ove jeseni.