ZARA JE PREDSTAVILA NAJLEPŠE SLINGBACK CIPELE KOJE ĆE BITI ZVEZDE PROLEĆA: Svaki outfit pretvaraju u stilsku desetku

High street brend Zara predstavila je nove slingback cipele za proleće 2023.

Claire Guillon / Camerapress / Profimedia

Slingback cipele nastavljaju svoju dominaciju na modnoj sceni i ove sezone! Ako je suditi prema novoj kolekciji high street brenda Zara, popularne cipele koje su bile vodeći trend 2022. godine, i ove sezone će biti na radaru mnogih trendseterki.

Naime, Zara je upravo izbacila dva prelepa modela ovih trendi cipela - crni model sa štiklom od 6,5 cm, kao i model u ravnoj varijanti u lepoard printu. Ono što krasi oba modela jeste velika mašna, koja ih čini posebnim.

Zara 

Ovo je model koji ćemo zasigurno često viđati ove sezone na svakom koraku, a inače, slingback omiljene su među trendseterkama. Ovaj model je pre svega elegantan, praktičan, pa čak i udoban za nošenje, posebno u varijantama sa srednjim ili niskim potpeticama.

Zara 

Naš predlog je da za svakodnevni izgled ih isprobate uz jednostavne farmerke, a za večernji sofisticiranu midi haljinu učinite još više šik uz jedan par ovih neodoljivih cipela.

Ukoliko ste u potrazi za idealnom cipelom za sve prilike, checkirajte ove Zarine modele koji će vam uneti pravo osveženje u vašim zimskim odevnim kombinacijama.