10 NEW BALANCE PATIKA KOJE VIĐAMO NA SVAKOM KORAKU OVOG PROLEĆA: Najmanje jedan model imaju sve najveće trendseterke

New Balance patike su i ovog proleća na vrhu shopping i wish liste najvećih trendseterki.

Sergii Khandusenko / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kultni brend New Balance decenijama je popularan deo ležerne sportske obuće, a jedan od njihovih modela uvek je među najtraženijim u kolekcijama patika modnih trendseterki.

Kvalitetna izrada, udobnost i podrška, te moderan izgled najveće su prednosti svih modela, koji variraju od potpuno sportskih, savršenih za trening, do onih koji se mogu uklopiti u nešto formalnije modne kombinacije. Među brojnim modelima New Balance patika, svako može pronaći savršen par za sebe!

U nastavku predstavljamo 10 trendy modela New Balance patika za sve ljubitelje ove estetike!

New Balance 9060

Ovaj model je deo 99x serije i odličan je za prvi par chunky New Balance patika, ako tek počinjemo da isprobavamo ovaj trend. Prevrnuta koža, mrežasti materijal i udoban uložak su deo ove moderne verzije chunky patika sa tankim detaljima.

Foto: New Balance 

New Balance 574

Model 574 je odlična opcija koja lako može postati omiljena svakodnevna patika. Dolazi u mnoštvu prigušenih kombinacija boja idealnih za sklapanje odevnih predmeta za brojne prilike, od privatnih do poslovnih.

Foto: New Balance 

New Balance 550

Jedan od najpopularnijih modela poslednjih sezona, patike 550 New Balance su skoro uvek rasprodate. Sa zaobljenim vrhom i manjim đonom idealne su za ležerne kombinacije.

Foto: New Balance 

New Balance 990 V6

Linija 990 V poznata je po svojoj udobnosti, a ljubitelji mode pronašli su odličan način da uklope ovu funkcionalnu patiku u modno osvešćene outfite.

Foto: New Balance 

New Balance 327

Baš kao i 574 i 327, odlična je opcija za svakodnevni model patika. Blago podignut đon je naglašen upadljivim ispupčenim gumenim detaljima koji joj daju dodatni retro izgled, kao i veliko slovom N, zaštitni znak brenda, koji nose svi modeli u većem/manjem obliku.

Foto: New Balance 

New Balance 993

New Balance 993 je mnogima omiljen izbor izdržljive patike za šetnju, koja ima odličnu podršku i pruža izuzetnu udobnost stopalu i nozi.

Foto: New Balance 

New Balance 650

Iako je New Balance kao brend poznatiji po niskim modelima patika, u svojoj ponudi imaju i odlične više modele, poput 650, koji se može nazvati i višom verzijom modela 550, sličnim po estetici i udobnosti.

Foto: New Balance 

New Balance 530

New Balance 530 je još jedan model sa retro vibeom, koji je mnogima omiljeni par za nošenje na putovanjima, zbog svoje praktičnosti i udobnosti, karakteristike su koje omogućavaju da se model 530 nosi ceo dan.

Foto: New Balance 

New Balance 990 V5 Core

Takođe iz serije 990 V, 990 V5 Core ima nešto niži srednji đon i predstavlja vrhunsku udobnu cipelu sa ENCAP podrškom za đon i Ortholite umetkom.

Foto: New Balance 

New Balance 5740

Za ljubitelje modela 574, 5740 je cool verzija New Balance patike sličnog oblika, sa nešto višim đonom i estetikom sportske i lifestyle patike kombinovane u jednom modelu.

Foto: New Balance 

 Izvor: Miss.7.hr