KULTNE PATIKE KOJE JENNIFER LOPEZ NE SKIDA TOKOM PROLEĆA: Udoban i urban model obožavaćete uz sve modne kombinacije

Ben Afleck je možda napravio film o istoriji najlegendarnijih patika brenda Nike, ali njegova partnerka, latino diva Jennifer Lopez, pronašla je u njima najboljeg modnog saveznika.

Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia Jennifer Lopez is seen out window shopping with a friend. 28 May 2023,Image: 779971387, License: Rights-managed, Restrictions: NO Austria, Germany, Switzerland, Model Release: no, Pictured: Jennifer Lopez, Credit line: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U svetu mode postoje ljubavi koje prevazilaze prolazne trendove i postaju prava strast, a u slučaju Jennifer Lopez ta neraskidiva ljubav odnosi se na brojne verzije patika Air Jordan 1. Fascinacija ovim kultnim modelom navela ju je da ih ugradi u svoj lični stil i svaki dnevni outfit.

Bilo da ide u teretanu ili šeta ulicama Los Anđelesa, JLo nosi ovaj kultni model.

Stoianov-biag / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Osim epske istorije patika (prikazanog u filmu 'Air' u režiji Bena Afleka), jedan od najznačajnijih aspekata Air Jordan patika je savršena kombinacija urbanog stila i udobnosti. 

Pošto ne prati slepo trendove, svoje omiljene Air Jordan 1 patike Jennifer kombinuje sa komadima od duge pletene haljine do trenerki i sportskih kompleta.

Nije iznenađujuće što su ove Nike patike odavno prevazišle svoje poreklo povezano sa poljem košarke i postale prava ikona svog vremena. Njihov inovativni dizajn i jedinstvena estetika osvojili su generacije ljubitelja sportske obuće. Kao pripadnica sveta poznatih, latino diva je pomogla da se dodatno ojača status Air Jordan patika kao suštinskog elementa u svetu savremene mode.

BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

Nakon što su lansirane 1984. godine, ove legendarne patike osvojile su milione kupaca širom sveta. U stvari, njihova impresivna prodaja je daleko premašila Nike-ove prvobitne prognoze.

„Kada smo potpisivali ugovor, očekivanja čelnih ljudi Nike-a su bila da do kraja četvrte godine od potpisivanja ugovora uspeju da prodaju patike u vrednosti od tri miliona dolara“, otkrio je Majklov bivši agent Dejvid Falk u dokumentarcu, uz napomenu da je u prvoj godini uvođenja linije Air Jordan prodao patike u vrednosti od vrtoglavih 126 miliona dolara.

Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia